2012. július 29., vasárnap

Hogyan juthatsz saját Estvérhez? Hoci, nesze! :)

Egyrészt nagy vehemenciával kedvelem a moly.hu-t, mert könyvbarát, mert egyénisége van :), másrészt már a WKK – KMO című bejegyzésemben is lelkesedtem a „tégy egy könyvet, végy egy könyvet” jellegű kezdeményezésekért (és szinte biztos, hogy előbb-utóbb az óbudai könyvmegállókon is rajtaütök), úgyhogy eljött egy ideje, reklámot csapok a rukkola.hu-nak: a szabad könyvcserebere ugyanis virtuális testet öltött. Végre!
Az ember tehet a közösbe, adott esetben el is vehet onnan, ennyi. Amennyire egyszerű, annyira zseniális. Mindez megtámogatva a moly.hu egyre gyarapodó adatbázisával. Akadnak ugyan problémák, például a működtetéséhez önálló regisztráció helyett facebook profil kell o.O(?) – mintha az garantálná bárki szavahihetőségét vagy személyazonosságát –, de ha túl tudjuk tenni magunkat ezen, vagyis akad legalább egy porosodó/agyonhasznált facebook profilunk, a dolog remekül működik. Nem a levegőbe beszélek: kipróbáltam. ;)
Egy megfelelő júliusi csütörtökön „rukkoltam” az Estvér egy példányát, és pénteken már „happolta” is valaki. :) (Remélem, tetszik új gazdájának!) Úgyhogy annyit mondok, mostantól mindig lesz legalább egy elérhető („rukkolt”) Estvér (a készlet erejéig + ha akad mit „happolnom” helyette).
Tehát: Nem akaródzik vásárolni? :D Mert nincs hol? :( „Happoljátok” bátran! ;)
Amúgy becsapós, hiszen a rukkola.hu-n látható, úgymond inverz borító végképp nincs kereskedelmi forgalomban – nem is olyat postáztam. XD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése